“Jobb a pénzről egy órát beszélgetni, mint egy hónapot dolgozni érte.”

– André Kostolany

A célok megtervezése és a helyes lépések megtétele nagyfokú tudatosságot és felelősséget igényel. A megfelelő szakember a szakmai tudásával, kapcsolatai révén és objektív látásmódjával segíthet Önnek minimalizálni a felmerülő kockázatokat, valamint felelősségteljes döntést hozni pénzügyeit illetően.

16 év szakmai tapasztalat | több, mint 1000 + ügyfél | több ezer szerződés | több, mint 1 milliárd forint kihelyezett hitel

Jelentkezzen egy teljeskörű, személyreszabott konzultációra a jobb oldalon található űrlap kitöltésével.  Konzultáció menete

  Kapcsolatfelvétel

  Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaim iránt, a fenti űrlap kitöltésével jelentkezhet ingyenes konzultációra, vagy keressen a megadott elérhetőségeim egyikén.

  Időpont egyeztetés

  Megkeresését követően 48 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot. Kiválasztjuk a témát, majd egyeztetünk egy időpontot, ahol megbeszéljük a részleteket.

  Felkészülés

  Az előzetes egyeztetés alapján, a kiválasztott témakörből felkészülünk a konzultációra, amely történhet online, vagy személyes találkozó keretein belül.

  Konzultáció

  Az adott témakört részleteiben átbeszéljük. Összegyűjtjük a lehető legtöbb információt ahhoz, hogy a legjobb megoldást tudjam megtalálni az Ön számára.

  Akik már részt vettek konzultáción:

  Nagyon elégedett vagyok Gábor munkájával! Megbízható, kedves és rendkívül segítőkész, csak ajánlani tudom.
  Kató Beatrix
  Minőségellenőr
  Nagyon szkeptikusan álltam a pénzügyi tanácsadáshoz, mert nem volt pénzem befektetni, viszont volt egy nagy álmom. Saját házat szerettem volna. Egyedülálló anyaként, két gyerek mellett ez számomra esélytelennek tűnt. Hálás vagyok Gábornak, hogy az álmom valóra vált.
  Rigán Judit
  Minőségellenőr
  Pénzügyi helyzetemet áttekintve, megtakarításba kezdtem a jövőm felépítése érdekében! Gábor nagyon barátságos és kedves ember. Ezen kívül becsületes és megbízható, aki nem csak a munkát keresi az ügyfeleiben! Rendkívül segítőkész csak ajánlani tudom!
  Molnár Ákos Gergő
  Felszolgáló
  Segített a céljaim eléréséhez szükséges ajánlatok megtalálásában, így nem kellett foglalkoznom a takarékoskodás, befektetés minden apróbetűs részével. Gábor nem csak szakmailag képzett, hanem emberileg is jó gondolkodással rendelkezik.
  Vass Ági
  Szülésznő
  Gáborral 2006 - ban ismerkedtem meg, egy évig dolgoztunk együtt. Miután én más pályát választottam, a pénzügyeim titkaiba őt avattam be. Én mindig csak kérdezek, Tőle pedig a legkorrektebb választ kapom. Tudom, hogy a pénzpiac azon legjobb ajánlatát teszi elém, amelyik az igényeimnek leginkább megfelel! Sok pénzt és időt takarítottam meg eddig általa. Köszi, Gabi!
  Cifra Ágnes
  Nyomozó
  Számomra, mint mérnök fontosak a számok és a részletek. Szeretem tisztán látni a dolgokat és megfelelő körültekintés után felelősségteljes döntést hozni. Gábor, a megbízhatósága és precizitása miatt, már nem csak a pénzügyi tanácsadóm, hanem a barátom is lett.
  Kovács Marcell Gábor
  Építőmérnök