“Az ember életének célja az, hogy másokat szolgáljon, irántuk együttérzést mutasson, és tehetségéhez képest a segítségükre legyen.”

-Albert Schweitzer-

Nagyon elégedett vagyok Gábor munkájával! Megbízható, kedves és rendkívül segítőkész, csak ajánlani tudom.
Kató Beatrix
Rakamaz
Gábort közös ismerősünk ajánlotta. Hitelfelvétel ügyében fordultam hozzá. Az egész folyamat során mindent elintézett, csak a szerződést kellett aláírni. Eközben ellátott a megfelelő információkkal és mindenben segített. Bármilyen pénzügyi kérdéssel bátran fordulhatok hozzá. Rendkívül segítőkész, precíz és pontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű szakember, korrekt és megbízható.
Kilger Gábor
Szemely
Pénzügyi helyzetemet áttekintve, megtakarításba kezdtem a jövőm felépítése érdekében! Gábor nagyon barátságos és kedves ember. Ezen kívül becsületes és megbízható, aki nem csak a munkát keresi az ügyfeleiben! Rendkívül segítőkész csak ajánlani tudom!
Molnár Ákos Gergő
Balkány
Gábort egyik közös barátunk ajánlotta körülbelül két éve. Első benyomásra egy nagyon jól szituált, közvetlen és segítőkész embert ismertem meg a személyében. Már az első beszélgetésnél is érezhető volt, hogy tényleg szeretne a helyzetemen javítani és megkeresni a céljaim eléréséhez vezető utat. Nyiltan és őszintén rámutatott arra, hogy mit is tudtam volna jobban csinálni, ha a bevételeimet okosabban kezelem. Addig nem igazán érdekelt a takarékoskodás, minden pénzemet feléltem és elköltöttem csupa haszontalan dologra. Igazából fizetéstől fizetésig éltem. Folyamatosan vétettem saját magammal szemben a hibákat, amik igencsak megnehezítették az életemet. Gábor felmérte a helyzetemet és rámutatott, hogy min kell változtatnom a jövőben, ha elakarom érni a céljaimat. Azóta már van megtakarított pénzem és bebiztosítottam magam rosszabb időkre. Ha Ő nincs, nagy valószínűséggel a mai napig elherdálom a fizetésem nagy részét, mit sem törődve a jövőképemmel. Külön köszönöm Neki, hogy bármikor felhívom akár információt kérni, akár valamit intézzen el nekem, esetleg érdeklődjön utána, készséggel áll rendelkezésemre. Összességében bátran ajánlom Gábort bárkinek, aki nem jártas és naprakész a pénzügyi világban, vagy szeretne változtatni az életvitelén. Garantáltan nem fog csalódni, mert Gábor nem csak, hogy profi szakaember, hanem egy végtelenül jó lelkű, önzetlen és segítőkész ember.
Generál László
Jéke
Maximális mértékben meg vagyunk elégedve Gábor munkájával. Hatalmas segítség volt számunkra, mert nem csak, hogy több tízezer forintot lefaragott a kiadásainkból, hanem mindent elintézett helyettünk, így nem kellett soha szabadságot kivennünk az ügyintézésekhez. Ahogy ideje engedte, mindig igyekezett alkalmazkodni hozzánk, gyakran este munkaidő után, vagy hétvégén találkoztunk. Gyors, precíz, megbízható, telefonon mindig elérhető. Mi mindig bizalommal fordulunk hozzá. Nagyon szívesen ajánlom mindenkinek.
Rendes Zsolt & Nagy Edina
Nyíregyháza
Sokáig elképzelhetetlen volt számomra, hogy valaha a saját kis házunkat tudjuk majd törleszteni és nem albérletet kell fizessünk. Egyik barátnőmtől megkaptam Gábor elérhetőségét és kinyíltak a kapuk számunkra. Hálás vagyok Istennek Gábor alázatos szolgálatáért, mindig a lehető legrövidebb idő alatt válaszol minden kérdésünkre, elmondja lehetőségeinket és intézi is teljeskörűen ügyeinket. Mintha mindig is ismertem volna Gábort, olyan közvetlen, szeretetteljes személy. Az Úr tartson meg minden utadon ilyen szeretetben🙏
Erős Stella Klaudia
Pécs
Volt már dolgom egy-két pénzügyi tanácsadóval, de szinte mind akaratosnak tűnt és (az én érzésem az volt) csak a saját hasznát leste. Sajnos sikerült is belefutnom egy rossz döntésbe ezáltal (magánnyugdíjpénztár egy feltörekvő "nevenincs" pénzintézetnél). Gábor ennek teljesen az ellentéte. Az első beszélgetés alkalmával (ami több, mint 2 óra volt) átbeszéltük, hogy mi érdekel minket és mi az ami tabu. Ezt tiszteletben is tartotta. A találkozásunk után megváltozott a pénzügyi szemléletünk és több lépést is tettünk a jövőnk érdekében. Nagyon segítőkész, bármikor lehet rá számítani. Köszönjük az eddigi és az ezutáni segítséget is.
Dancs Norbert & Dancsné Fekete Klára
Székely
Gábort egy közös ismerősünk ajánlotta. Lakásbiztosítás átkötésében, valamint más biztosítások kötésében kértük a segítségét. Gyorsan, pontosan dolgozik, bármikor elérhető. Elsődleges célja nem a saját nyeresége, hanem a mi anyagi hátterünk biztosítása céljaink eléréséhez. Egyik nagy álmom elérésében is segítettek tanácsai: hitelfelvétel nélkül sikerült a konyhánkat felújítani, kicserélni. Nem csak a szakmai tudása, hanem az élethez való pozitív hozzáállása is nagy energiát ad, mindig jó Vele beszélni. Mindenkinek ajánljuk, kiváló, segítőkész szakember.
Kovács Krisztina
Nyíregyháza
Elég fiatalon, mondhatni még gyerekként ismertem meg Gábort. Ennek megfelelően szinte még semmim sem volt. Szerettünk volna a párommal házat és családot alapítani, de még nagyon „zöldfülűek” voltunk mindenhez. Ekkor az unokatestvérem mesélte, hogy ő és a szülei is egy pénzügyi tanácsadó segítségét kérték életük rendezésében és szívesen bemutatná nekünk is. Elsőre nagyon szkeptikus voltam. Sosem gondoltam volna, hogy valakiben feltétel nélkül bízzam az anyagi döntéseim kapcsán. Aztán találkoztunk Gáborral. Elmeséltük neki mik a terveink, céljaink és ehhez mennyi anyagi keretünk van. Határozottan kellemes csalódás volt! Azonnal nekilátott a munkának és rengeteg ajánlatot mutatott, elmondta a véleményét, hogy mit tenne a helyünkben. És igen. Tévedtem! Feltétel nélkül bízom benne, mindig a legjobbat hozza ki a helyzetből és a mi érdekeinket képviseli (ami valljuk be manapság ezen a piacon NAGYON RITKA)! Tudom, bármilyen problémával fordulhatok hozzá még annak ellenére is, hogy sajnálatos módon borzasztó messze költözött tőlünk.... És még ez sem akadályozza meg a tökéletes munkavégzésben, jelenleg is több ügyünk van folyamatban az ő segítségével. Nem bántam meg, hogy hagytam magam rábeszélni a segítségére. Szó szerint minden ügyes – bajos dolgunkat ő intézi. Az ingatlan hitelt, az életbiztosításunkat, a rövid-, és hosszútávú megtakarításainkat, a lakásbiztosításunkat, a lakáskasszánkat.... Mindezt úgy, hogy nekünk csak döntést kellett hozni és aláírni, a többit pedig ő intézte. Nem lehetünk elég hálásak neki, nélküle most nem ott tartanánk, ahol! Csodálatos és megbízható, mint ember és mint pénzügyi tanácsadó! Köszönjük!
Pappné Takács Gitta Vivien
Pécsvárad
Gábort‌ ‌egy‌ ‌kolléganőm‌ ‌ajánlotta‌. Nem‌ ‌nagyon‌ ‌bíztam‌ ‌az‌ ‌efféle‌ ‌pénzügyi‌ ‌tanácsadásban,‌ ‌mégis‌ ‌kiváncsi‌ ‌voltam‌ ‌mit‌ ‌tud‌ ‌nekem‌ ‌ajánlani.‌ Első‌ ‌pillanattól‌ ‌fogva‌ ‌meglepett‌ ‌közvetlensége,‌ ‌pozitív‌ ‌gondolkodásmódja,‌ ‌redkívüli‌ ‌felkészültsége és összeszedettsége.‌ Ez‌ ‌biztatott‌ ‌arra‌, ‌hogy‌ ‌biztosítást‌ ‌és‌ ‌megtakarítást‌ ‌kössek,‌ ‌amiért‌ a ‌mai‌ ‌napig‌ hálás‌ ‌vagyok‌ Neki.‌ ‌Azóta‌ ‌is‌ ‌bátran‌ ‌kereshetem‌ ‌pénzügyi‌ ‌kérdéseimmel,‌ Ő mindenben‌ ‌készséggel‌ ‌segít.‌ ‌Mindenkinek csak‌ ‌ajánlani‌ ‌tudom,‌ ‌mert‌ ‌nála‌ ‌jobb‌ ‌szakemberrel‌ ‌még‌ ‌nem‌ ‌találkoztam!‌ ‌Köszönöm!‌
Nagy Judit
Nyíregyháza
Gábor mindig nagy türelemmel és számomra érhető módon kezelte a pénzügyeinket. A mai világban fontos, hogy a történésekre gyorsan reagáljunk. Ezért tartom lényegesnek azt, hogy tőle mindig hamar választ kaptam, így a megfelelő döntéseket tudtuk hozni a megfelelő időben. Ötleteire és tanácsaira érdemes hallgatni. Szakmai hozzáértése mellett a civil életben is jó társaság. Barátságos és közvetlen, jókat szoktunk beszélgetni mikor van szerencsénk személyesen is találkozni.
Fett Milán & Erdélyi Dorottya
Crawley - Anglia
Gábort 2019-ben ismertük meg, egy kolléganőm által, akinek ezért a mai napig hálás vagyok. Lakás vásárlás előtt állunk, így az ezzel kapcsolatos témákat érintettük először: babaváró kölcsön, jelzáloghitel, bitosítások, megtakarítások. Gábor nem csak szakmailag, hanem a tapasztalatai által is nagy segítségnek bizonyult. Szívből ajánljuk, hiszen bármikor lehet rá számítani és nagyon korrekt szakember.
Szilágyi-Bakati Nikoletta & Szilágyi Dávid
Nyíregyháza
Gábort a testvérem által ismerhettük meg. Hitelfelvételhez kértük a hozzáértését. Minden apró részletben segített, Nekünk csak a bankba kellett bemenni, ez számunkra rendkívül megkönnyítette a folyamatot két kisgyermek mellett. Barátságos, nyílt és őszinte embernek ismertük meg. Azóta már lakásbiztosítás váltásban is számíthattunk rá, valamint megtakarításunk is van, ami biztonság érzéssel tölt el a jövőre nézve. Másoknak is ajánljuk őt. Forduljatok hozzá bizalommal pénzügyi kérdésekben!
Horváth Nikoletta & Horváth Gábor
Cserszegtomaj
Már a legelső találkozás alkalmával bizalmat szavaztam Neki, a megnyerő közvetlensége, szakmai tudása és maximális segítőkészsége miatt. Számomra Gábor nagy segítség volt, a jövőm tervezése és a lehetőségek kiválasztása céljából. Nélküle lehet, hogy nem léptem volna...
Szabó Éva
Nyíregyháza
Gábort 2005-ben ismertem meg. Pécsen az F-3 konditeremben edzett.Én ott dolgoztam mint recepciós. Akkor még "csak"az edzésről,életmódról,beszélgettünk sokat.Szerettem benne hogy mindig nyitott az új dolgokra, vidám,udvarias mindenkivel. Azután hogy szükségem volt egy befektetés miatt a tanácsára,bíztam benne,hallgattam Rá.Nagyon készséges volt,naprakész,mindenre tudta a választ.Kapcsolatunk azóta is megmaradt, bármikor felhívhatom,az összes kérdésre a pénzügyekkel,segít amiben tud. Megmaradt közvetlen,kedves Embernek,így nagybetűvel.Nem csak a pénzt látja az ügyfeleiben. Biztosan RÁ fogom bízni magam a jövőben is.
Pálfi Csilla
Pécs
Nagyon szkeptikusan álltam a pénzügyi tanácsadáshoz, mert nem volt pénzem befektetni, viszont volt egy nagy álmom. Saját házat szerettem volna. Egyedülálló anyaként, két gyerek mellett ez számomra esélytelennek tűnt. Hálás vagyok Gábornak, hogy az álmom valóra vált.
Rigán Judit
Nyíregyháza
Gábor nagyon sokat segített nekem a pénzügyeimben. Már az egyeztetések alkalmával kiderült, hogy hihetetlenül pozitív gondolkodással rendelkezik, amely önképzéssel is társul. Ezt a tulajdonságot napjainkban nagyon fontosnak tartom, mert szükségünk van a folyamatos látókör szélesítésére. Gábornál is érezhető volt, hogy nem csak szakmailag képzett, hanem emberileg is jó gondolkodással rendelkezik. Segített a céljaim eléréséhez szükséges ajánlatok megtalálásában, így nem kellett foglalkoznom a takarékoskodás, befektetés minden apróbetűs részével. Bátran ajánlom azoknak, akik segítségre szorulnak pénzügyeiket illetően.
Vass Ági
Nyírtura
Mi a férjemmel 2007-ben kerültünk kapcsolatba Gáborral. Akkor azt javasolta Nekünk, hogy kezdjünk el takarékoskodni, hogy ingatlant tudjunk majd vásárolni. Rendszeres tanácsainak köszönhetően, az évek során több százezer forint előnyhöz jutottunk, befektetési portfóliónk előnyös változtatásaival. Minden évben minimum egy alkalommal megkeres azóta is, bár már évek óta igen messze dolgozik Pécstől. Megbeszéljük a teendőket, vagy csak informál minket hol tartanak a befektetéseink. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultunk felé, mindig készségesen állt rendelkezésünkre. Hálásak vagyunk, hogy hallgattunk rá anno, mert több pénzt tudtunk megtakarítani, mint azt gondoltuk volna.
Telegdi-Ráczné Ackermann Andrea Csilla
Pécs
Gábort 2015 óta ismerem, egy közös ismerősünk révén kerültünk kapcsolatba. Nagyon alapos és korrekt a munkájában, sokoldalú tevékenységével és tanácsaival segít eligazodni a pénzügyek világában. Az első személyes találkozás alkalmával végigbeszéltük anyagi helyzetemet, prioritásaimat, céljaimat-vágyaimat. Elsőként nyugdíjbiztosítási szerződést kötöttem a segítségével, majd pénzügyi befektetésre tett javaslatot, melyet azóta is figyelemmel kísér, naprakész információval szolgál, javaslatot tesz. Az egyik évben a nyugdíjbiztosításom adójóváírása körül adódott probléma, s mivel Gábor gyors az ügyintézésben, azonnal felvette a kapcsolatot az illetékes biztosítóval. Többszörös egyeztetés után sikerült a számomra is megfelelő kártérítést eszközölnie. Ingatlanvásárlásom során végig hasznos tanácsokkal látott el. A hitel felvételéhez megfelelő bankot keresett számomra, az ügyintéző és köztem folyamatos kapcsolatot tartott a hitel folyósításának napjáig. A 2 éve kötött Fundamenta szerződésemet is Gábor bonyolította. Hozzá fordultam akkor is, amikor az ingatlanomban vízkár keletkezett. Készségesen segített a kárbejelentésben, melynek köszönhetően korrekt kártérítést kaptam. Minden évben személyesen felkeres és átbeszéljük a pénzügyi helyzetemet. Mivel felkészült és naprakész pénzügyi szakembernek tartom, szívesen fordulok hozzá kérdéseimmel, problémáimmal, így az évek során kiváló személyes kapcsolat is kialakult közöttünk.
Kamenár Gabriella
Pécs
Gáborral 2012-ben a munkám során ismerkedtem meg. Már akkor feltűnt, hogy munkáját nagyon szereti, képzett, alapos és sokoldalú. Korábban férjemmel szkeptikusak voltunk a pénzügyi tanácsadással szemben, mégis csak egy idegen személyt beavatni az életünkbe, "piszkos kis hitelekkel teli" anyagi helyzetünkbe. Felkerestük és nem bántuk meg, emberileg és munkájába is nagyon korrekt. Az első személyes találkozásunk alkalmával végigbeszéltük anyagi helyzetünket, céljainkat, jövőbeni terveinket. Őszintén és nyíltan rámutatott, hogy hol kell meghúznunk a nadrágszíjat, illetve arra is, hogy hogyan váljunk olyan emberekké, akik nem csak fizetéstől fizetésig élnek. Tanácsait megfogadtuk, és gyermekvállalás mellett nem csak a hiteleinktől szabadultunk meg, de még megtakarítással is rendelkezünk, így idén belevágtunk álmaink házának felépítésébe. Bármilyen pénzügyi kérdéssel bátran fordulhatunk hozzá, naprakész szakemberként készséggel segít minket a pénzügyek világába eligazodni, tehermentesíteni az ügymenetek lebonyolításában. Jó lelkű, önzetlen, segítőkész csak ajánlani tudom mindenkinek! Ő nem csak egy pénzügyi tanácsadó, hanem barát is!
Hermann-Juhász Virág
Pécs
Fiatal korom ellenére büszkén mondhatom, hogy érett gondolkodással rendelkezem. Nagyon fontos számomra, hogy az egzisztenciámat és a jövőmet minél előbb felépítsem, valamint bebiztosítsam magam nehezebb időkre. Ehhez elengedhetetlen a takarékoskodás. Sokat dolgozom és amennyit csak tudok félreteszek, hogy minél előbb elérjem céljaimat: lakás vásárlás, saját autó, stb. Ebben Gábor rengeteg segítséget nyújtott nekem, mert a pénzügyekben abszolult nem vagyok jártas. Eligazít és információt biztosít a pénzügyi világban és a számomra legmegfelelőbb megtakarítást és biztosítást ajánlotta fel. Nagyon hálás vagyok Gábornak, hogy irányt mutatott és mindenben rendelkezésemre áll. Mindenkinek szívesen ajánlom, profi tanácsadó és mindemellett nagyszerű ember is.
Szikszay Kinga
Nyírtét
Gáborral már lassan tíz éve ismerjük egymást és azóta is azzal az odaadással segít a pénzügyekben. Kedves, segítőkész úriember, aki azóta is bármikor az én és családom szolgálatában áll. Bármikor fordulhatunk hozzá.
Tóth Szabolcs
Pécs
OTTHON. Az egyik legfontosabb dolog az ember életében. Az otthonteremtés, a maga elemi erejével ösztönzött minket és egyre hajtott, majd vált egyértelmű célunkká. Ez bizony komoly és meghatározó pénzügyi döntés elé állított minket. Szándékunk megvalósítása érdekében értékes segítséget kaptunk Gábortól, aki az egyéni alternatíváink alapos ismertetése által látott el minket naprakész információkkal és hasznos tanácsokkal egyaránt. Munkakapcsolatunk révén nem vesztünk el a bürokrácia útvesztőiben, jelentősen leegyszerűsödött az ügyintézés folyamata és közben bátorított minket, valamint rugalmasan kezelte ügyeinket, kéréseinket. Mindezzel fontos szerepet játszott álmaink megvalósításában, így bizakodva tekintünk a további együttműködésre. „Dolgoztasson szakemberrel!” Ez a régi mondás hasznosnak bizonyult jelen esetünkben is.
Dr. Erős Krisztián & Mischl Vanda
Pécs
Gábor a legsegítőkészebb és őszintébb ember, akit egy közös barát által ismertünk meg. Általa elkezdtük életünk tervezését hála annak, hogy megmutatta mit tehetünk egy jobb és szebb jövő reményében.
Lehóczki Fanni & Kiss János Vencel
Nyíregyháza
Gábort 2010-ben ismertem meg, megtakarítás területén mutatott különböző ajánlatokat. Egyetemistaként hihetetlenül hangzott számomra, hogy nekem megtakarításom legyen, de mivel folyamatosan dolgoztam egyetem mellett, így mégis belevágtam. Utólag nagyon hálás vagyok Gábornak ezért a döntésért, mert azt a "kis" pénzt úgyis elköltöttem volna másra. Ennek köszönhetem, hogy most sikerült megvalósítanom egy régóta tervezett lakásfelújítást. A mai napig lenyűgöz pozitív látásmódja, bármikor beszélek vele erőt ad és motivál. Szívből ajánlom Gábort, nagyon jól felkészült szakember, korrekt és naprakész.
Vigánti Ágnes
Tapolca
Egy barátunk által ismertük meg Gábort. Bevallom, én kicsit idegenkedtem a beszélgetéstől, de Ádi ragaszkodott hozzá. Videóhíváson keresztül "találkoztunk" először. Nagyon megfogott minket Gábor kisugárzása, szakmai kompetenciája, valamint segítőkészsége. Amit felvázolt, egy profin összerakott, könnyen átlátható és számunkra is egyértelmű tervezet volt, ezért belevágtunk az első lépésekbe, a közös célunk elérése érdekében. Bízunk benne, hogy Gábor segítségével az álmunk valóra válik.
Halastyák Ádám & Jasku Patrícia
Tiszaeszlár
Gáborral 2006 - ban ismerkedtem meg, egy évig dolgoztunk együtt. Miután én más pályát választottam, a pénzügyeim titkaiba őt avattam be. Én mindig csak kérdezek, Tőle pedig a legkorrektebb választ kapom. Tudom, hogy a pénzpiac azon legjobb ajánlatát teszi elém, amelyik az igényeimnek leginkább megfelel! Sok pénzt és időt takarítottam meg eddig általa. Köszi, Gabi!
Cifra Ágnes
Pécs
Gábort több, mint 10 éve ismerjük. A családban egy lakáshitelt intézett, így nem volt kérdés, hogy a mi pénzügyeinket is az Ő kezébe adjuk, amely a lehető legjobb döntés volt. A céljaink között szerepelt, hogy saját ingatlant vásároljunk, ami Neki köszönhetően hamarosan teljesül. Legyen szó megtakarításról, biztosításról, lakáskasszáról, babaváró hitelről..., Ő mindenben tud segíteni. Szívből ajánljuk, mert egy nagyon jó szakember, aki imádja a munkáját. Hálásan köszönjük, hogy vagy Nekünk!
Mező Gergő & Mező Evelin
Pécs
Számomra, mint mérnök fontosak a számok és a részletek. Szeretem tisztán látni a dolgokat és megfelelő körültekintés után felelősségteljes döntést hozni. Gábor, a megbízhatósága és precizitása miatt, már nem csak a pénzügyi tanácsadóm, hanem a barátom is lett.
Kovács Marcell Gábor
Nyíregyháza

Nagyon hálás vagyok Nektek, köszönöm, hogy a bizalmatokba fogadtatok.
A Ti sikeretek az én sikerem is.