Üdvözlöm, Skoda Gábor vagyok

2004 októberében kezdtem pénzügyi területen dolgozni.  A hatalmas szorgalmamnak és elszántságomnak köszönhetően hamar megérkeztek az első komolyabb sikerek.
Évek teltek el úgy, hogy csak a mának éltem, nem becsültem meg azt a pénzt, amit kemény munkával ugyan, de gyorsan és könnyen kerestem. Itt még nem voltam pénzügyileg tudatos.

Hosszú évek alatt több ezer ügyféllel beszélgettem, valamint több száz előadáson és tréningen vettem részt. A munkám során különböző élethelyzetekkel találkoztam és ezek tanúságaiból, valamint a saját magam által elkövetett hibáimból rengeteg tapasztalatra tehettem szert. Mindezeknek köszönhetem, hogy egy olyan életszemlélet alakult ki bennem, melyben a legfőbb érték ügyfeleim magas szintű szolgálata.

Küldetésem:  “Az emberi és pénzügyi alapelvek pontos és helyes alkalmazásával, a lehető legjobban járuljak hozzá ahhoz, hogy a magyar emberek megvalósítsák a céljaikat és pénzügyileg egy biztonságosabb életet éljenek.”

10 MFt+

Adóvisszatérítés

Több ezer

Megkötött szerződések

16+

Év tapasztalat

1000+

Elégedett ügyfél

Mely területeken nyújthatok Önnek támogatást?

A személyes tapasztalatom az, hogy egy korrekt és megbízható pénzügyi szakember, az ügyfelének nem csak pénzt és időt takarít meg, hanem egyúttal többéves szakmai tudását és tapasztalatát kínálja fel. Független szakemberként az ügyfeleim életkörülményeit komplexen vizsgálom, ezáltal sokszor olyan megoldást tudok biztosítani, amit lehet, hogy egy átlagos pénzintézetnél nem kapna meg. Hiszek abban, hogy ha tisztességesen és alázatosan szolgálom ügyfeleimet, akkor ebből mindekni megfelelően profitál. Az alábbi területekben tudok támogatást nyújtani Önnek:

Számomra a legfőbb érték az emberek pénzügyi helyzetének racionalizálása. Beszélgessünk egy kávé mellett és nézzük meg, melyek azok a területek, ahol a leginkább tudom Önt támogatni a céljai elérésében.