Otthonteremtés

“Tavaly szeptemberben ajánlották nekem Gábort, mint pénzügyi tanácsadót. Első hallásra azt gondoltam, hogy a pénzügyi tanácsadáshoz pénz is kellene, amiről tanácsadást lehetne tartani. Nekem pénzem nem igazán volt, de úgy éreztem nincs veszítenivalóm. 

Már az első találkozás jó sok meglepetést tartogatott számomra pénzügyi szempontból. Kiderült, hogy ha jobban figyelnék, maradhatna meg pénzem, amihez már jól jön a tanácsadás, illetve voltak céljaim és vágyaim is, amihez szintén kellett egy pénzügyes hozzáértése. A legnagyobb ilyen álom egy saját lakás volt, amiről tudtam, hogy szinte lehetetlen a pénzügyi helyzetemet és az ingatlanárakat tekintve. Rengeteg bankot végigjártam, de megoldást egyik sem tudott felkínálni.

Tanácsadó akcióban

Gábor is feltérképezte a jelenlegi helyzetemet és látszott rajta, hogy Ő is keményen töri a fejét. Ám mindez nem tartott sokáig, pár napon belül megkeresett, hogy megtalálta a tuti megoldást. ☺ Kissé szkeptikusan ugyan, de hittem Neki, hisz eléggé érthetően vázolta a lehetőségeimet. Nem sokkal később bele is vágtunk.

Gábornak köszönhetően, egyetlen bankba sem kellett bemennem utánajárni semminek, mert mindent Ő intézett helyettem. Ha az aláírásomra volt szükség, akkor teljesen rugalmasan kezelte és persze így nekem sem kellett szabadságot kivennem az ügyek intézésére.

Mint mindenben, itt is akadtak nehézségek, problémák. Gábornak mindenre volt megoldása, ötlete. Amikor én már majdnem feladtam, Ő akkor is bíztatott. Töretlenül ment előre, kereste a megoldásokat mindenre. Néha már úgy éreztem, Gábor jobban akarja, hogy megvalósítsam a célomat, mint én magam.

Milyen eredmény született?

Cirka 5 hónapon belül eljutottunk oda, hogy meg lett a saját házam ☺ Már csak a szerződés aláírása van hátra, és átvehetem a kulcsokat. ☺ Persze Gábor ezzel még nem dőlt hátra, hanem az utómunkákban is aktívan részt vesz, amik még szükségesek. Ahogyan eddig, úgy most sem kell szaladgálnom sehová, mert mindent Ő intéz.

A saját lakás mellett más dolgokban is segített. Elkezdtünk megtakarítani a gyerekeknek, kedvezőbbre módosítottuk a kötelező gépjármű felelősség biztosításomat, és természetesen az új lakáshoz tartozó lakásbiztosítást is a legkedvezőbb helyen kötöttük meg. 

Mindezek mellett számomra óriási előre lépés, hogy Gáborral való találkozásom előtt az albérleti díj és egyéb pénzügyi kiadásaim 84.000 forintot tettek ki havonta. A pénzügyi programjaim optimalizálását követően, valamint a magas albérleti djamat egy jóval alacsonyabb lakáshitelre cserélve, kiadásaim 57.000 forintra csökkentek.

Boldog vagyok, hogy anno úgy döntöttem, adok ennek a találkozónak egy esélyt. Ennek köszönhetően a legnagyobb álmom vált valóra!

Továbbra is szeretném igénybe venni majd a segítségét, hisz elég széles a paletta, ahol támogatást tud nyújtani. 

Bátran merem ajánlani Gábort bárkinek. Azoknak is, akiknek bármilyen pénzügyi dologban segítségre lenne szüksége, vagy vannak céljaik,  de nem tudják hogyan tovább. Tanuljanak az én példámból, adjanak maguknak egy esélyt.”

Judit, Nyíregyháza